2016-07-13 227 瀏覽
話說中同想食墨西哥野,就同佢去試左間位於荔枝角工廈入面細細間既墨西哥菜!Chicken Quesadilla ($78)大愛Quesadilla呢種墨西哥薄餅,上枱既時間熱辣辣,芝士份量都好多,同烤雞肉好夾,配埋上埋牛油果茄蕃,食落都唔會覺得好滯!Smoked pulled pork sliders ($42)做bbq sauce 調味過既手撕豬肉,唔肥且乾身,辣椒沙律醬更加左成個包既層次,但如果豬肉可以juicy多啲就更加好了!Chili nachos ($78)香辣牛肉既nachos, 牛肉未算好辣,但墨西哥辣椒增加左整體既辣味,豆蓉打得都幾細滑,同牛肉融入埋,所以就算只係nacho都好飽,份量好大啊!總括黎講,估唔到荔枝角工廈有特色墨西哥菜,質素仲要唔錯!唯一美中不足係飲品選擇唔夠,如果有啲酒飲下,配埋墨西哥小食就真心一流!
Chicken Quesadilla ($78)
Chili nachos ($78)
Tacos
  • Chicken Quesadilla