2016-06-08
一直想試試觀塘工廈的樓上小店, 所以今日相約朋友黎呢度食飯地點唔算難搵, 一入店內俾人好舒服既感覺, 一D都唔似置身於工廈入面好多野都想試, 左諗又諗先點到餐, 先黎左個包由於我地冇叫SET, 所以冇湯, 就咁食個包都好好味, 脆脆地又香美國肉眼扒 - 朋友唔食得咁生, 所以叫左6成熟, 伴碟睇得出有花心機, 牛扒亦燒得好靚, 一上枱已經聞到好香, 切開入口岩岩好, 唔多根, 一咬就開, 夠肉汗, 好好味日本帶子黑松露意大利飯 - 同朋友爭扎左好耐叫意粉定意大利飯好, 因為驚意大利飯唔係間間好食, 所以猶豫左好耐, 好彩最終冇揀錯意大利飯, 因為真係好濃味, 好似加左個湯既精華O係入面咁,淨係食D飯已經好滿足, 帶子亦冇欺場, 大大粒芝麻雞翼 - 是日黑板寫左有呢個小食, 就叫左黎試下, 熱辣辣即叫即煎, 入口唔痴牙, 皮脆肉滑原本想試埋佢既甜品, 但真係已經食唔落, 所以留返下次啦, 香港應該多D呢D咁用心製作食品既小店
地點唔算難搵, 一入店內俾人好舒服既感覺, 一D都唔似置身於工廈入面 好多野都想試, 左諗又諗先點到餐, 先黎左個包
由於我地冇叫SET, 所以冇湯, 就咁食個包都好好味, 脆脆地又香 美國肉眼扒 - 朋友唔食得咁生, 所以叫左6成熟, 伴碟睇得出有花心機, 牛扒亦燒得好靚,
一上枱已經聞到好香, 切開入口岩岩好, 唔多根, 一咬就開, 夠肉汗, 好好味 日本帶子黑松露意大利飯 - 同朋友爭扎左好耐叫意粉定意大利飯好, 因為驚意大利飯唔係間間好食,
淨係食D飯已經好滿足, 帶子亦冇欺場, 大大粒 芝麻雞翼 - 是日黑板寫左有呢個小食, 就叫左黎試下, 熱辣辣即叫即煎, 入口唔痴牙, 皮脆肉滑 原本想試埋佢既 甜品, 但真係已經食唔落, 所以留返下次啦,
香港應該多D呢D咁用心製作食品既小店