2022-12-28 126 瀏覽
貝柱蟹膏沙律雖然只係前菜,但用料都唔馬虎,貝柱同蟹膏份量都不少,而且有鮮味,開胃了🤭碎蒽吞拿魚茸海膽最中餅好特別,好似食緊三文治咁!入面既餡都好豐富,有吞拿魚茸、海膽、魚籽,味道濃郁,各樣食材亦無互相搶味👍🏻刺身盛款式好多,包括日本生蠔、油甘魚、牡丹蝦、活赤貝、火炙劍魚、鏗魚、鮑魚,職員提醒先食淡味既刺身,比較印象深刻係火炙劍魚、鏗魚、鮑魚!柚香鱈白子之前未試過食白子,感覺好creamy,同埋有啲柚子伴住味道無咁腥~芝士鰻魚卷呢個鰻魚卷都幾impressed! 卷物上面係鰻魚同埋好多芝士,入面有蛋同青瓜絲,本身芝士同鰻魚都係比較重口味同飽肚既野,不過整體balance又做得好,食一件都好滿足👍🏻火灸左口魚邊壽司左口魚燒得剛好,而且好多魚既油脂👍🏻👍🏻海膽軍艦海膽好新鮮,而且份量不少,味道好濃郁!三文魚籽軍艦三文魚籽粒粒分明,帶有少少咸味又有口感~燒鳥盛包括雞肉軟骨串、大蔥雞肉串、阿波尾雞皮、阿波尾雞腎 、腸,不過個人就覺得壽司同刺身比燒鳥出色~甜品濃濃既豆腐味雪糕😋

貝柱蟹膏沙律

碎蒽吞拿魚茸海膽最中餅

刺身

柚香鱈白子

芝士鰻魚卷

火灸左口魚邊壽司
左口魚燒得剛好,而且好多魚既油脂👍🏻👍🏻

海膽軍艦
海膽好新鮮,而且份量不少,味道好濃郁!

三文魚籽軍艦
三文魚籽粒粒分明,帶有少少咸味又有口感~

燒鳥盛
包括雞肉軟骨串、大蔥雞肉串、阿波尾雞皮、阿波尾雞腎 、腸,不過個人就覺得壽司刺身比燒鳥出色~

甜品
濃濃既豆腐味雪糕😋