餐廳: The 5B Private Corner
資訊:

2020-05-06 1112 瀏覽
呢間餐廳位於荃灣西海邊工廠區 食厭咗鬧市餐廳都可以嚟呢邊尋下寶👀一入餐廳就覺得佢嘅環境好有心思 放滿晒老闆的珍藏 仲有一排窗口位可以望海景㗎🌉 午市套餐都幾多選擇 我哋叫咗一個椰香葡汁雞球意粉($68)同一個蜜糖芥茉菠蘿雞扒漢堡($78)葡汁雞球意粉上枱好大碟,雞球都有六大粒,但係泡汁嘅份量有啲小,底嗰啲意粉撈唔到汁,比較淡味🙈而個漢堡就好正,好多層次,雞扒超大,係一塊炸雞扒皮脆內軟又多汁💦💦加埋菠蘿中和左雞扒嘅油膩感覺👍🏻👍🏻半碟嘅薯條都好多,而且仲有餐湯添,真係一個豐富的午餐啊😚

半碟嘅薯條都好多,而且仲有餐湯添,真係一個豐富的午餐啊😚