2022-11-03
葵芳工廈隱蔽貓貓cafe 整體價錢平過其他貓貓cafe 最近仲係葵廣開左茶飲分店 衝左去試試 (最後面有貓貓片).今次行程先係葵廣買完野食 再去cafe玩貓貓係葵芳行過去工廈cafe大概8分鐘一入門要除鞋 同消毒雙手呢日大概1800黎到 唔多人一入門就比5-6隻貓貓圍全場大概20隻貓貓up左右出左黎活動大概有10隻到左夜小小1900開始多客人貓貓比客人餵飽左之後2000玩耐左貓貓就開始訓不過如果你有零食 幾時都係全場貓貓焦點.全場行一行睇貓貓 點知見到勁多貓bb見到有隻係咁喵我 勁x得意想即刻打包一隻番屋企🤣不過貓bb就係保護區 只可以睇 唔可以玩.一邊飲野 一邊玩貓唔錯嘅野食方面 今日漢堡唔太得似用左新方法bagel設計 小油 我唔太鐘意用番普通麵包 包面烘一烘已經ok.店員幾花心思 飲品每杯有畫上貓貓圖案 同字句⭐️士多啤梨奶昔 👌🏻比較偏甜 常見大眾奶昔口味⭐️朱古力鮮忌廉Oreo脆脆 👍🏻朱古力好飲 相比之下冇咁甜 個人鐘意呢杯多d.除此之外佢地仲有⭐️自家手工波提$25件 48/2件比較特別 見到有買2送1 賣相幾靚 口感煙韌 有唔同口味.‼️特別一提 貓貓d爪比較尖 如果有貓貓貪玩
今次行程先係葵廣買完野食 再去cafe玩貓貓
除此之外佢地仲有⭐️自家手工波提$25件 48/2件
比較特別 見到有買2送1 賣相幾靚 口感煙韌 有唔同口味
‼️特別一提 貓貓d爪比較尖 如果有貓貓貪玩 要小心
‼️員工勁nice 會一隻一隻 同你講下貓貓既性格
‼️仲有故事聽 關於葵芳usb 既故事 有興趣可以問下店員🤣
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_葵芳
#嘆杯貓茶 (葵芳)
地址:葵芳大連排道162-170號金龍工業中心二座24樓J號舖
地址:葵涌廣場2樓207號
超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長
‼️想睇更多資訊
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #葵芳美食 #中菜 #貓貓cafe #樓上cafe #工廈