2016-01-12
煎日本帶子黑松露意大利飯 $128.好特別既一個意大利飯 用一個日式大碗裝住 份量都感覺係多好多👍🏻 大大粒既帶子煎得好香 入口幾好味😋😋😋.個飯呢 我覺得好特別😍黑松露唔係一pat咁送上 係撈好左架❗️其實我覺得咁樣係好d 起碼黑松露香粒粒飯都沾d😊仲有陣味好特別 但我又唔識形容 忌廉味唔係平時食開既味道呢 所以我真係覺得幾有新鮮感呢 起碼我食到d唔同既味道😛.好好味既自家製麵包 free 😋.其實我冇叫set 冇諗過都有麵包食😊 唔怪得台上有牛油啦 個包有d好似黑糖提子包 係熱辣辣架😍😍.所以牛油一放上去自動融化 成舊牛油落肚既罪惡係減少左😙我覺得食唔飽既西餐有個包食真係好貼心😋😜.dancing heart $98.其實只係為左哩個玩得既甜品先去bella shine😌倒d熱既朱古力醬個心太軟就會破殼而出😍係咪好好玩呢.當然玩一次就夠 心太軟焗得岩岩好 唔會太硬仲好流心😊👍🏻 其實仲有雪糕同生果係裡面 不過俾朱古力醬埋沒左😂sorry.成個心太軟好溜 幾有諗頭 不過我覺得試一次就夠 始終價錢我覺得貴左少少
. 好好味既自家製麵包 free 😋
. dancing heart $98