2015-03-15
Howe Cafe呢日去到呢間傢俱店&cafe站於一身晚Howe Cafe食dinner,一入到去覺得好舒服好有ikea feel!呢度有card game供應,見隔離臺成班年青人玩得開心又舒爽。坐係度同朋友傾計gathering絕對係一個唔錯既選擇,冇人會趕你走,傾幾耐都得!So relaxing wakaka!叫野食先!地中海肉丸意粉一上臺已經好香好想快啲食左佢!啲肉丸似ikea既肉丸,個sauce都夠味,不過意粉有啲淋,唔太al dente。整體黎講成碟意粉夠香,味道夠濃,但意粉質感差少少。忌廉蘑菇汁煙三文魚意粉唔知係咪餓得太耐,又係一上臺覺得香到爆,影完相即刻食,不過一夾就覺得忌廉汁唔夠多,同埋意粉一pat pat要朋友幫手整斷。一pat pat既意粉當然唔會al dente,好淋,不過忌廉汁係好味,creamy得黎唔會太膩,但如果再多啲汁就好啦。煙三文魚半生熟既感覺好正,成碟最愛就係煙三文魚啦!
Howe Cafe
So relaxing wakaka! 叫野食先! 地中海肉丸意粉
一上臺已經好香好想快啲食左佢!
整體黎講成碟意粉夠香,味道夠濃,但意粉質感差少少。 忌廉蘑菇汁煙三文魚意粉
煙三文魚半生熟既感覺好正,成碟最愛就係煙三文魚啦!