2019-07-08
難得去觀塘半日遊👻就試左朋友推介,話好好食既cafe‼️佢係工廈入面,一半係cafe☕️另一邊就賣畫具👩🏻🎨呢款必試😋個醬汁好濃好濃既蝦味🍤有d似龍蝦汁🦞超好味❤️大蝦幾彈牙,不過得三隻🙈好彩有大量既櫻花蝦所以都唔會dry😂扁意粉煮得岩岩好,係我至愛既al dente💯唯一唔好就係整體偏咸左少少,係重口味之選🤪•🐔白味噌雞肉忌廉Rigatoni(7.5/10) 💰$88雞肉既分量好多,水準正常😂醬汁一樣做得好好,原來味噌同忌廉超夾😍平時餐廳好少會有rigatoni,但我個人就覺得煮得硬左少少🤔無左彈牙個種感覺🙈•🍴跟餐有餐湯、甜品同飲品湯係椰菜花湯🥦幾特別👏🏻甜品係Brownie,整得好濃朱古力味🍫有餅店既水準😍但真係迷你左少少,唔夠喉🙈•我係年三十晏畫去,得幾檯人🤔環境超舒服,可以慢慢傾下計❤️overall係間好高質既cafe👍🏻
🐔白味噌雞肉忌廉Rigatoni(7.5/10) 💰$88
🍴跟餐有餐湯、甜品同飲品