2022-12-17 1013 瀏覽
你食過最大嘅漢堡有幾大?無得用刀叉架,間野得外賣!你真係要黎試下,佢夠膽係工廠區外賣漢堡賣成舊水,證明佢幾有料啦!就係咁,朋友又約我去荔枝角食飯,外賣上佢公司食。心諗,又介紹荔枝角工廠區D野食,係咪你日日食先至推介乍。到左舖頭條街,發現成條街都係外賣食舖,係咁多間中間就係呢間漢堡店。店面細細,但係有成十幾款漢堡揀,朋友一早到左話幫我柯打左英雄漢堡,最大份果個,話要挑戰我食量。返到朋友公司,一打開個漢堡,嘩,食曬絕對唔係問題,不過唔知點開始食!個包差唔多20cm高,諗住出下力整矮D佢食,又爆曬D肉汁出黎,仲有蕃茄生菜煙肉雞蛋,真係少D技巧都整到一地都係。跟餐仲要有薯條汽水,薯條好似某連鎖快餐店咁,一個紙杯裝完會再裝多下比你,驚你食唔飽咁,食曬成個餐真係晚餐都可以遲D先食!

15 分鐘 (外賣自取)
  • 英雄漢堡