2022-07-29 435 瀏覽
今次外賣自取叫左兩個套餐,一份意粉同一份漢堡,兩款都有一款主食+小食+飲品,我就叫左下面個D:意大利肉丸意粉一見到個意粉被驚訝左,真係好多粒肉丸!!!肉丸唔會太乾,再以蕃茄汁調味,都算入味,再配埋意粉及香草,令味道更加豐富。特色薯角配黑松露蛋黃醬套餐加左份薯角,新鮮炸起可惜外賣自取返去無咁脆,不過沾上黑松露蛋黃醬食用,又唔錯! 醬汁唔會太膩同濃厚,又無淨係點茄汁咁單調,都係唔錯既選擇!西冷黑松露水牛芝士漢堡睇個menu呢款就好似最特別,首先西冷就吸引左我~肉質好易咬開,成熟度都剛好,而且再加埋水牛芝士、青瓜生菜,減卻左少少油膩感,但同時都希望加多D黑松露醬,咁就更加可以豐富漢堡味道!泰式酸辣雞翼兩隻套餐就加左兩隻雞翼,加左泰醬辣辣地都幾惹味。

意大利肉丸意粉

特色薯角配黑松露蛋黃醬

西冷黑松露水牛芝士漢堡

泰式酸辣雞翼兩隻
套餐就加左兩隻雞翼,加左泰醬辣辣地都幾惹味。