2024-06-21
店名: Dozy 地址: 北角錦屏街38號地下A1號舖北角站B1出口,行3分鐘環境: 4.5/5價錢: 4.5/5味道: 4.5/5大自然木系主題,環境簡樸舒服,周圍擺住d植物,適合輕鬆Chill住enjoy~☺️香辣海鮮炒意粉 ❤️❤️❤️❤️$108整體上無咩醬汁,香辣感覺有啲泰式香料的感覺,香茅味道較出,但唔會覺得有違和感,配搭整整有六隻彈牙新鮮嘅蝦,同埋小番茄,好有特色!🤩明太子醬溫泉蛋蟹肉意粉 ❤️❤️❤️❤️❤️$108由篤破溫泉蛋到攪拌都已經流曬口水,每一淡都食到蟹肉、蟹子,配上明太子醬,口感豐富而不膩,尼道相對地較多汁香滑,好食!🥰豆腐芝士蛋糕 ❤️❤️❤️❤️❤️$58蛋糕一擺上黎感覺好優雅,上面撒左啲紅糖,無紅糖咁食,一口落去都豆腐味道突出,鍾意甜啲嘅可以加埋紅糖,底部係鬆化的餅底。整體蛋糕較軟滑,感覺清爽舒服!🤤鴨屎香檸檬茶(熱)❤️❤️❤️❤️❤️$68每次飲都感受住唔同濃度嘅茶,飲落茶感較薄,易入口,有清香果甜味道,食完覺得好飽好濟的話,飲一飲就舒服曬!😆
地址: 北角錦屏街38號地下A1號舖
北角站B1出口,行3分鐘