2010-04-18 20 瀏覽
好耐冇幫襯過啦, 以前次次都叫吞拿魚, 但為左藍鰭吞拿魚就改食其他野啦, 朋友仔始終都係叫左吞拿魚, 其實我想知呢度D吞拿魚係咪全部都係藍鰭呢?朋友仔叫左吞拿魚+銀魚仔定食, 我見佢除左呢2樣外仲有少少魚子架, 不過個set一黎到時, 我地都唔見銀魚仔, 銀魚仔原來有保護色架, 同D飯一樣係白色, 唔係銀色~朋友仔話味道ok, 不過D魚仔好咸, 食到佢嘴唇邊"喇喇"哋.我叫左燒鲭魚定食, 雖然唔係原條, 但係都好大條, 我都食唔哂, 同人share會好D, 因為都比較漏, 鲭魚好難唔好食, 呢度都係好普通, 冇咩驚喜.始終都係吞拿魚好食, 但係環保問題又令我唔想食, 好矛盾呀! 唔知係呢個問題, 以前食飯時間一定要等, 依家就唔使等, 少左好多人, 不過入到去8成滿ge~
2010-04-17