2018-04-11
食下午茶時間, 呢個商場係冇麥幾多間好揀。下午2點半, 餐廳冇麥人, 得3成人, 我表示一個人唔想坐吧位, 店員話我得一個人坐卡位唔好, 有人黎要搭木台。 我話okay 因為唔多食生魚片既關係, 我叫個50蚊既有個肥肥既冇戴眼鏡既女店員成份咁放係度.. 放果陣個頭檸左去另一面, 放低就走左, 我心諗姐係我要等佢上菜定自己黎? 等左陣見到果位店員係我面前走過, 我就知道姐係要我自己黎。 先食壽司先, 材料係新鮮 都乾淨, 北寄貝係最愛再食雞翼, 我覺得好正, 小小辣, 真係好似張相咁有3舊。溫度唔會太凍又唔太熱口。 幾好食。個蛋材料十足要收加一。。。 埋單55蚊俾劣評係因為果位店員既態度, 我覺得做野返工, 就算你幾唔鍾意份工都好, 但你都要對得住自己, 唔可以容許自己做野咁求其。 希望餐廳會同果位員工傾傾計。
因為唔多食生魚片既關係, 我叫個50蚊既
先食壽司先, 材料係新鮮 都乾淨, 北寄貝係最愛
個蛋材料十足
要收加一。。。 埋單55蚊