餐廳: 小林札幌拉麵
資訊:

大角咀一向好多小店,我多數都係去買bagel🤣今次買完就黎食埋日本野🇯🇵我想食鰻魚🐟朋友就想食拉麵🍜~索性叫個巨量二人餐😈包2款主食同3款小食~份量十足嘅拉麵仲大過我塊面🤩小食都唔小😝主食🐟鰻魚飯 (+$10)我最鐘意呢樣🥰鰻魚真係好夠厚肉😋無骨架👍🏻估唔到個蒲燒汁有特別調味過🤭加左啲香料粉,用黎送飯都唔錯😆🍜北海道醬油拉麵 (+$10)真係超級巨量,上碟果陣我呆左🤣🇯🇵北海道麵條煮得比較淋身,口感都滑同微彈牙~兩個人分都勁多😆有兩大塊叉燒,屬於瘦果款😉岩哂我怕肥🥚溏心蛋成功流心😍🐷食到最後見到有豬肉丸幾特別🤣🌟湯底雖然係醬油,但唔會話覺得好鹹!反而係好濃郁,飲完都唔口乾😙小食🐷吉列豬扒係定食嘅份量😱豬扒用左厚切方式,薄薄嘅炸皮貼住豬扒,就算夾起都唔會皮肉分開~🥟自家製餃子見好多人都讚就跟叫,皮好薄,內餡有啲甜🤔🎃北海道南瓜炸薯餅🍘鐘意食可樂餅🍘嘅我一定要叫🤩呢款有埋🎃南瓜好中我口味😍個炸皮好酥脆,南瓜蓉壓到好綿,甜甜地咁幾好食🤤價錢💰$258+$20
北海道醬油拉麵
鰻魚飯

主食
🐟鰻魚飯 (+$10)

🍜北海道醬油拉麵 (+$10)

吉列豬扒
🐷吉列豬扒

🥟自家製餃子
見好多人都讚就跟叫,皮好薄,內餡有啲甜🤔

🎃北海道南瓜炸薯餅🍘

價錢💰