2021-06-04
行街行到六點幾,又係要搵野食既時間😋😋朋友發現原來有間Burgeroom喺Fashion Walk,話食過之前舊舖嗰間都幾好味,一於試試佢🙈六點幾室外位置已經坐滿晒happyhour既客人,仲見到有d帶埋寵物添。咁鬼怕熱既我,當然係入去搵個冷氣位坐啦😛餐廳裝修充滿工業風色彩,位同位之間都有距離同埋隔板。自助形式喺櫃檯點食物,之後就會有人送餐。📍大烤菇芝士牛肉漢堡 $110我地揀咗有廚師推介既大烤菇芝士牛肉漢堡。餐廳安排好細心,上枱前已經將漢堡切半,方便我地食。平時次次自己切都切到個包散晒🙈🙈個漢堡真係超級大個,真係好慶幸我地冇一人叫一個,否則食唔到其他野之餘,應該連一個包都冇辦法食晒🙊一打開個漢堡就已經見到半溶嘅芝士流出,順序有大啡菇、芝士、漢堡扒、蕃茄最後係生菜🍔個大啡菇真係好好味,好重菇味又香👍🏻👍🏻中間果塊漢堡扒又非常厚實,啱晒食肉大胃王😛📍Mozzarella芝士條 $58呢樣野係我最推介既食物,炸到香脆既芝士條,上枱一定要趁熱食😋我一路拉絲一路影相,簡直係挑戰高難度動作🤣🤣📍黑松露芝士薯條 $68一時冇注意個芝士條同漢堡都充滿着邪惡既芝士,再食呢個黑松露芝士薯條都真係有少少滯
📍大烤菇芝士牛肉漢堡 $110
📍Mozzarella芝士條 $58
我一路拉絲一路影相,簡直係挑戰高難度動作🤣🤣
📍黑松露芝士薯條 $68
一時冇注意個芝士條同漢堡都充滿着邪惡既芝士,再食呢個黑松露芝士薯條都真係有少少滯😅不過佢熱辣辣嘅時候都幾好食😋
📍蜜味辣雞翼 $60
我就覺得呢個雞翼唔夠蜜糖味,反而係個辣味做得幾香😛
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
💰晚餐人均 $185