2023-10-19
今日接男朋友收工,嚟到附近呢間我哋間唔中食一次嘅餐廳,順便記錄一下😙-食過嘅朋友仔都知,呢度每一樣嘢都好大份😂😂😂但我同我男朋友長期都係眼闊肚窄,成日覺得自己好肚餓,於是每次都會嗌兩大碟😂🍝烤蒜雞肉蝴蝶粉 - $208隔咗兩個月冇食,男朋友見到嘅時候覺得「係咪細碟咗?」,食完先知份量完全冇縮過水😂入邊會有一粒粒嘅烤蒜,醬汁都好Creamy好濃郁😋係我地最愛嘅menu之一!🌯factory burrito grande - $218今日第一次食呢個,嗌嘅時候完全冇expect係會咁大個😂果然隔得太耐冇食就會判斷錯誤😂呢個Burrito入邊包住雞肉同飯, 另外仲有guacamole同埋sour cream同埋豆可以加落個burrito一齊食-總結:我哋嗌呢度嘅份量,應該可以三個人至四個女仔食都得😂食呢間餐廳落單嘅時候,記得要諗清楚自己係咪真係食得落咁多嘢😂
🍝烤蒜雞肉蝴蝶粉 - $208