餐廳: 金豪酒家
資訊:

同媽媽慶祝生日,一行7人來咗呢間簡直中伏,首先入門口就已經瀨嘢,度自動玻璃門把我媽媽夾親,我入第一,佢跟住我入,度門感應不到她,撞到我媽的眼角腫曬,條脷都被整出血,我在前面聽見響一回頭她已經被夾咗了,入座後同店員反映呢件事,店員都話被個玻璃門夾過幾次,最後叫咗經理過來講咗唔好意思送咗碟涼拌瓜,我哋都當自己唔好彩點知後面的菜先激氣,叫咗個蝦乾通菜,上菜的時候簡直揾唔到蝦乾,最後我老豆揾暈全碟就得三四條幼咪咪的,嬲到我老豆當場發爛渣,又叫個經理過來,最後話換碟芥蘭,雖然蝦乾都係少,返大條返少少薑蔥焗桶蠔,如圖所示,薑蔥得兩三條,一擺上檯那一刻,我哋全部都呆曬,d蔥好貴咩?從來冇見過咁少蔥嘅薑蔥類菜品,差到冇人有,味道又唔好食最後全部才上完,係得個牛腩正正常常,其他都比一般還要差,絕對不會再有下次來呢間嘢食
同媽媽慶祝生日,一行7人來咗呢間

2024-08-17