2016-11-26 248 瀏覽
真心垃圾,勸各位真係唔好去,我地今日21個人去到,個個都肚餓,係禁叫野,點知我地叫完雞煲之後,佢地既職員用話叫左雞煲唔可以叫湯底,但係其實每張台可以叫2個湯底,遲遲都唔上湯底,但d火鍋料不斷上,禁我地催促下佢地,點知佢搞左1個鐘先終於上到個湯底,仲要態度係極差,到要換gas既時候,我地足足問左5個職員先有1個人拎gas比我地,但都拖左3個字,先換到gas。到埋單既時候,張單上面多左個「升級刺身優惠」,我地係預約時段已經講明唔要升級,但同職員反映既時候話我地講左要,原來係佢地淨係話要唔要升級,從冇講過要加錢,完全係呃左我地呢d消費者,仲要比錢受氣。真心真心真心真心勸大家唔好去呢間,完全出自良心。
真心真心真心真心勸大家唔好去呢間,完全出自良心。
2016-11-25