2015-12-18 432 瀏覽
一入到呢間舖,真係帶比我好有一種舊既茶餐廳格局, 餐廳收費。等左30分鐘, 問亞姐仲未到,亞姐愛理不理,miu咀miu舌 , 好大聲話要等,係咁耐!!! 。等45分鐘首先送上黎既係米線,叫了雞肉米線,送上腩肉米線 ,腩肉鞋口,肉就係得果幾條...見到碗米線嗰刻真係呆左..點解可以少得咁過份.. 味道更加唔駛講 味精..料就少 ,米線成個碗辣椒油  ,原來未住,好戲盡在後頭.阿姐不斷整餐牌,整塵到米線 嬲到我鯇魚飯鯇魚鞋到食唔到,帶有很大的魚腥味,而且有很多不太乾淨的物質,  飯不暖,不合格,未試過係咁難食,下一次我一定不會回頭.食物是差劣的質素,咁求其~~!不能接受囉,環境不是十分特別,請既人又有問題.差劣服務,真係虧佢仲識收加一。沒有原因再來。如果各位想黎食飯, 恐怕就要失望,非必要都唔好去呢間.

, 好大聲話要等,係咁耐!!!
。等45分鐘首先送上黎既係米線,叫了雞肉米線,送上腩肉米線
,原來未住,好戲盡在後頭.阿姐不斷整餐牌,整塵到米線
嬲到我

飯不暖,不合格,未試過係咁難食,下一次我一定不會回頭.

如果各位想黎食飯, 恐怕就要失望,非必要都唔好去呢間.
題外話/補充資料: 差劣的服務,難食的食物,價錢要加一
2015-12-13
  • 沒有