2017-05-02 2009 瀏覽
滿心歡喜同朋友去食steak lunch set我地order左lunch set, 等左45分鐘!!下面就係我地得到既野!! 員工服務極差,隔離台order 遲廿分鐘,但一樣order 已經食緊。我同友人有禮貌咁請佢地追一追order, 點知隔多10min都冇人理, 繼續敷衍我地。問極d foreign waitress,佢地好似先係唔識聽英文果個,最後我地ORDER既野都冇黎,要空肚番office。講番食評,講下個soup and salad,soup 唔錯,有湯味,salad有salad材料咁囉,main course呢?我都想知咩味。我諗大家去餐廳都係想開心比錢食飯,而唔係買難受囉。
滿心歡喜同朋友去食steak lunch set

前菜

題外話/補充資料: 最後send 左email比餐廳,得到既回覆係: care to comment? 有趣有趣