2023-01-15 409 瀏覽
即係我唔係blogger 都要寫個食評寫低到底有幾差。一入去冇招呼,我行埋入去仲好似喝我既聲問你係做咩,堂食定外賣?我都好好聲答心諗我有咩得罪人。一間我覺得都signature既餐廳,包件cake 我唔求有咩包裝呀,都會同我對下蛋糕有冇錯,用個好似沙律盒對都冇對就話係呢2盒封住話係,咁你講到話係唔通我又再開封,然後佢再講,你想就咁2盒野拎走定點?我心諗下?乜一間餐廳2件甜品cake就咁叫個客人拎住走?我想講啲蛋糕會溶加喎…但個呀姐好串咁講:你要袋就加$1蚊。咁都唯有加(因為我真係冇袋)然後就拎左個好好好薄既膠袋好唔情願同我擺果2件cake,然後丟俾我咁。我未食件cake 未知咩味好唔好食,我一定已經冇下次呢間店!如果大家想貼錢買難受就去食啦,真係我就幾好食都唔會食。乘堆waiter 又企入唒廚房得個企字,外面一堆客人都冇招呼

沖繩蛋糕