2024-07-07 329 瀏覽
#### 餐廳嘅總體感覺我去過好多間餐廳,但係呢間可能係我最唔開心嘅一間。首先,食物嗰部分真係差到爆炸,全部都係凍嘅,冇咩食慾。人去餐廳嘅預期就係要食到熱辣辣、新鮮嘅食物,但係呢度完全做唔到。#### 牛扒煮得有問題我叫嘅牛扒要求五成熟,但係落嚟一睇,全嘢都錯亂晒。一部分全熟,一部分五分熟,仲有一部分只得三成熟。呢種煮法我真係接受唔到,對於一間餐廳嚟講,煮牛扒呢啲基本嘅技巧應該係必須掌握嘅。#### 服務唔到位再嚟就係服務問題。人手雖然唔少,但係似乎全部人都唔知自己做緊咩,叫佢哋幾次都唔答,就算答都話好忙等一陣先。呢種服務態度真係好唔專業。#### 飲品等到青嘅問題最後就係飲品問題。我哋等咗好耐都未等到,催咗佢哋三次,食物都食晒咗,飲品仲未嚟。呢種情況真係好唔尊重客人。仲有其他嘅客人都走出去催。總結嚟講,呢間餐廳嘅食物、服務同等候時間都令到我好唔滿意,我唔會再嚟。
#### 餐廳嘅總體感覺

#### 牛扒煮得有問題

#### 服務唔到位

#### 飲品等到青嘅問題

2024-07-07
10 分鐘 (堂食)