(非會員)
2010-09-17 6 瀏覽
一行5人去食lunch, 本來唔係食哩間, 但原本個間等左好耐都無位, 見哩間有位就唯有將就下啦! 坐低無耐就落order, 等了15分鐘, 見仲未有野來, 追下佢啦..個侍應同我地講幫我地跟下, 但見佢轉頭就去左招呼其他人客, 完全唔似有幫我地跟進, 我地再同另一位侍應講, 個侍應無行埋來, 係相隔1張檯距離應左我地(其實佢係唔係聽到我地講都唔知), 跟住等多陣, 見到遲過我地來嘅人客d野食都送來, 但反而我地一樣野都未到, 我地再搵幫我地落單嘅侍應問下, 佢先攞d野飲來, 個d野飲好似啫喱溝水咁, 跟住同佢講我地d野食都未來, 佢先去幫我地睇下, 見佢返來個樣有d奇怪, 我地再找一個睇落高級d嘅來問下, 經佢查過原來個侍應張單寫得唔清楚, 只清楚見到"蒸飯", 所以只做了這個飯, 其他都無做, 當時十分氣憤, 唔清楚都唔問下, 我地即刻投訴同埋同佢講我地趕住返工唔食啦, 預備走人之際, 個蒸飯先來, 我地當然唔要即走啦! 足足等左30分鐘, 咁嘅服務, 唔洗旨意我地會再去!
2010-09-17