2011-05-01 86 瀏覽
喜悅軒:差!差!!差!!!我們一家七口於4月30日提早慶祝母親節,並在24日在喜悅軒訂位, 當時睇過菜单覺得那個$1080六位餐唔錯,於是便訂位, 經理話訂位要落$500,可以到時才訂菜。4月30日那晚去到只不過小貓三四隻,諗住可以坐得舒服些,跟住倒啲菜单嚇一跳,八位餐要$2988,原本想要嗰個$1080套餐不見了。於是揾經理問吓,点知佢末聽完我哋講已經行咗去招呼第二枱客,離哂譜!咁冇禮貌!好!等你!但之後佢幾次經過都唔埋我哋張枱,好!再等!終於佢肯應我們,我們質疑訂位時不是這些菜單,經理話現在只有這些,多番爭取下,佢話要請示上頭,跟住去如黄鶴。我們火都嚟埋,本來想走去第二間食,但最衰又落咗訂,唯有局住食小菜。落完order後,有一個女部長施施然行埋嚟話:你哋想要嗰個$1080套餐只做到前日,今日冇喇。大佬呀!落訂時你又唔講,重攞啲唔update既菜单出嚟,而家又話冇,分明揾笨!真是乞兒!如果嗰套餐只做到前日,第一個經理可以理直氣壯同我哋講,馳乜又鬼鬼崇祟話要請示上頭,分明出蠱惑!跟住啲伙計重眼望望,低聲評論我們只点小菜,不肯点套餐。總之,呢間野冇嘢好,好在上下一心共同冇禮貌、服務差
喜悅軒:差!差!!差!!!

總之,呢間野冇嘢好,好在上下一心共同冇禮貌、服務差、出蠱惑!所以你知点解隔離稻香時常滿座喇!
慶祝紀念
母親節