2018-01-27 208 瀏覽
之前去過隔離飲嘢食左幾次糖水,都係不過不失,志在有個地方坐低傾下計,今日飲嘢好爆,所以過左隔離食嘢食下食.本身諗好左幾樣小食叫佢落單,點知佢話呢啲小食要去隔離飲嘢叫,唔小心比錯左飲嘢嘅餐牌比我地......之後先比番食嘢餐牌我地,咁我地廢事郁就冇過到去飲嘢度未食過咁樣衰嘅卡邦尼意粉...似係鑊底食淨左撈埋上黎賣比人咁..每條意粉唔長過十cm!斷晒囉!啲汁仲要多到水浸咁,勁濕,唔乾身,一pat pat好肉酸,味道一般般但賣相嚇死人如果雞翼都整得唔好食我就真係好嬲,味冇問題,冇黑椒味,焗到好乾好硬,仲有杯菠蘿汁冇心機影,成杯野有四份三都係泡黎,飲啖好似嘔白泡咁,又冇咩菠蘿味
卡邦尼意粉

黑椒蜜糖雞翼

2018-01-26
$70 (宵夜)
黑椒蜜糖雞翼