餐廳: CAMPSITE (K11 ATELIER)
資訊:

2020-02-24 1379 瀏覽
以Glamping為Idea 木系裝飾好Nordic引人入勝餐牌上樣樣都好吸引 最後揀左佢地 樣樣都好滿意!Burrata Caprese ($158) 份量大 Burrata好新鮮 好好味🤤Black Truffle Brioche ($88) 係必食極推介!望下幾真材實料!勁厚切黑松露配蛋黃醬同酥脆Brioche! Best One-bite Finger food!Prime Tenderloin Burger ($115) 配炸蓮藕片兩個迷你頂級牛柳漢堡 兩塊嫩滑牛柳啖啖肉麵包烘得脆身 一啖咬落去大滿足!鍋煮野米飯 可以揀配雞肉西班牙香腸或者野菜 ($188) 我哋就揀咗雞肉好鍾意佢用日本珍珠米配南美嘅黑米 咬落好煙韌有咬口 雞肉煙熏味香濃 另外迷迭香嘅香味都撲鼻而來 兩個人share剛剛好!最後黎camping梗係要食返個燒棉花糖點着冧酒 小火隨即燃點 將棉花糖喺小火上加熱 配埋朱古力醬或者雲呢拿醬 夾喺焦糖餅乾上食 擺落口簡直係好幸福嘅甜蜜感覺🙆🏻‍♀️好鍾意餐廳好多嘅用心位 店員服務態度好好相信好快會再返嚟🙋🏻‍♀️
[Campsite]

餐牌上樣樣都好吸引 最後揀左佢地 樣樣都好滿意!

兩個迷你頂級牛柳漢堡 兩塊嫩滑牛柳啖啖肉

麵包烘得脆身 一啖咬落去大滿足!

最後黎camping梗係要食返個燒棉花糖
點着冧酒 小火隨即燃點