2023-10-22
꧁呦呦鹿鳴꧂📍 銅鑼灣禮頓道134號希雲大廈地舖之前一直都有聽過同埋見過布丁燒🍮 一直都好像試🤩 今日終於可以去試下😍 如果想訂製布丁燒散水餅可以按下 嘅連結,係同朋友開心告別嘅禮物🤩✨➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖見到呢間店還有heard佢係每個布丁燒都有唔同個勵志圖案同文字🤩🤩 每個都有唔同個特色✨✭ 忘憂唂布丁燒(朱古力味) $38(9/10)我諗都冇諗過原來布丁可以有黑朱古力味嘅布丁😍😍 而我個人係超級鍾意食黑朱古力🤎🤎 佢嘅朱古力味超濃郁🍫 而且亦都唔算甜 唔單止有樣睇食落去真係好好食🤤 佢嘅布丁都超級creamy 基本上都唔洗點咀嚼😋 如果有機會一定要試下‼️等我之後都encore下先🤤✭北海道富良野特選3.7牛乳布丁燒 $38(9/10)我個人覺得兩個完全唔同嘅風格 朱古力就偏向濃味衝擊性d🤩 呢個就係慢慢享受佢融化左係你口腔充斥住淡淡嘅奶香味😍 上面個焦糖都唔會話超甜 甜度岩岩好👍🏻👍🏻➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖✫ 食物(9/10)✫ 環境(9/10)✫ 服務(8/10)#ig #igdaily #igers #idfoodies #香港 #香港美食
📍 銅鑼灣禮頓道134號希雲大廈地舖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✭ 忘憂唂布丁燒(朱古力味) $38(9/10)
✭北海道富良野特選3.7牛乳布丁燒 $38(9/10)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✫ 食物(9/10)
✫ 環境(9/10)
✫ 服務(8/10)
#ig #igdaily #igers #idfoodies #香港 #香港美食 #美食 #美食推薦 #香港美食 #香港好去處#FoodPhotography #Eeeeeats #FoodPorn #FoodGasm #Foodie #ForkYeah #FoodInTheAir #Delish #EatingForTheInsta #CleanEating #ELLE愛吃貨#布丁燒#moonlightfoodie甜品🤤