身為布甸狗粉絲點會錯過佢同鹿角巷合作既活動呢~太遲去試結果最想買既布甸狗保溫杯已經賣晒,只可以預購🥲,7月憑單取貨。一去到已經見到有大量打卡位啦💕💕講返兩杯野飲先布甸九號黑糖鹿丸奶茶($46)奶茶入面有黑糖珍珠同埋原粒既布甸,睇相賣相一流,最啱打卡。但係現實係一拎到手粒布甸已經沉緊落去,要打卡既朋友記住要快手啦!味道方面都唔錯,雖然有黑糖又有布甸,但都唔會話太甜,而且有咁多配料,飲落好有滿足感,一個字:正!雪絨桃果鹿甸甸($42)呢杯有熱飲同凍飲,出面30幾度高溫我就緊係揀凍飲啦。本身幾鍾意蜜桃所以幾期待,點知佢係將連皮既蜜桃榨完汁就落去…..飲落雖然啖啖蜜桃肉,但成口都係毛絨絨既蜜桃皮😢終於知點解杯野叫雪絨啦😐唔知係咪因為我唔想飲到啲蜜桃皮所以飲得好慢,啲冰溶左所以杯野飲偏淡,整體而言蜜桃味好足既,但我唔會再飲,因為我真係好唔鍾意食啲水果皮😢

一去到已經見到有大量打卡位啦💕💕

講返兩杯野飲先

布甸九號黑糖鹿丸奶茶($46)

雪絨桃果鹿甸甸($42)

外賣自取