Bookmark咗呢間都好耐,佢五至日先會做晚市,用外賣餐具。望住銅鑼灣都市景,我哋去嗰一晚仲落住少少雨,喺呢個景前食嘢特別有feel!.1️⃣Homemade Tiramisu($58)價錢親民!呢間嘅Tiramisu比出面多少少嘅就係有啲花瓣鋪喺周圍。Tiramisu食落好香酒味,蛋糕好軟熟,花瓣唔單止係裝飾作用,加埋一齊食仲有一陣花香!為成個Tiramisu添加咗啲freshness。.2️⃣Penne with Spicy Tomato Sauce($88)辣茄肉醬闊通粉非常熱辣辣,通粉好煙韌,每個窿窿都填滿晒辣肉醬,非常惹味!初初見佢細細盒咁份量細,但食到尾又唔覺得唔夠喉,正!🍝.3️⃣Mixed Wild Mushroom Fettuccine in Creamy Truffle($88)忌廉野菌闊條麵同樣熱辣辣,忌廉松露味好香濃,不過野菌有少少淋,對比起闊通粉,呢個就無咁驚喜🥘.性價比:🌕🌕🌕🌕🌑美味度:🌕🌕🌕🌕🌖獨特性:🌕🌕🌕🌑🌑
1️⃣Homemade Tiramisu($58)
性價比:🌕🌕🌕🌕🌑
美味度:🌕🌕🌕🌕🌖