2021-10-24
人大咗 真係完全發覺酒精可令人暫時忘卻煩惱 極減壓…一個星期五嘅晚上 同事們帶咗我嚟呢個地方..希慎真係成日都去 但係我真係完全唔知有呢一個世外桃源🌴🚗餐廳位於7樓 而我印象中7樓明明都係fashion brand 何來餐廳呢?行到之後 原來餐廳係喺好入嘅位置。發覺餐廳門口就係咁圍板圍住 係封住咁 如果唔知餐廳係會以為係裝修緊😂😂職員一打開圍板…我係咁 “嘩嘩嘩嘩嘩!” 完全想像唔到呢度有一個咁大嘅地方…好sharp嘅霓虹燈招牌🚥好寬躺嘅地方…成個環境佈置都充滿California嘅氣氛🌊🏄不過有缺點..就係冇冷氣㗎..全室外架!!一邊係有瓦遮頭 有風扇吹住嘅💨另一邊係冇瓦遮頭 但就望到全街景🌃我去第一次去嗰日仲係30幾度嘅夏天🌞坐喺冇瓦遮頭嗰度。啱啱入去係熱 不過坐咗陣真係完全唔熱了 仲有風 飲住嘢望街景 好爽皮🥺🥺呢度個crazy hour真係好crazy🍻🥂最平嗰個鐘數係$18杯酒!不過我夜媽媽去就過咗呢個offer了。但都叫左支Prosecco🍾同杯Margarita🌈𝘾𝙝𝙚𝙚𝙧𝙨!!🥂
一個星期五嘅晚上 同事們帶咗我嚟呢個地方..
希慎真係成日都去 但係我真係完全唔知有呢一個世外桃源🌴🚗
🌈𝘾𝙝𝙚𝙚𝙧𝙨!!🥂