2021-11-09 599 瀏覽
餐廳位於希慎9樓誠品隔離餐廳同咖啡店NOT Specialty Coffee係相連舖位樓底夠高 落地玻璃 光猛開陽依間cafe主打手工意粉 餐牌選項唔多 以意粉、輕食為主 Scrambles Egg with Avocado Toast $52麵包上面覆蓋住厚厚嘅牛油果配搭上炒蛋炒蛋食落好嫩滑 而牛油果入口即化麵包烤得夠香脆 不過食嘅時候就要小心 上面嘅牛油果同炒蛋好容易跌😂Home Made Tiramisu $58Tiramisu食落好香酒味 蛋糕好軟熟 蛋糕舖上花瓣和脆脆 加添左口感Wild Mushroom Fettuccine in Creamy Truffle $88食落幾creamy 但略嫌黑松露味就唔夠突出 不過佢磨菇嘅份量就幾多 意粉都幾有咬口另外喺隔離咖啡店叫左杯凍朱古力 好濃郁嘅朱古力 唔太甜 少少苦苦地 我幾鐘意❤️
餐廳位於希慎9樓誠品隔離
樓底夠高 落地玻璃 光猛開陽

依間cafe主打手工意粉 餐牌選項唔多 以意粉、輕食為主

麵包上面覆蓋住厚厚嘅牛油果配搭上炒蛋
炒蛋食落好嫩滑 而牛油果入口即化