2023-09-02
太平洋咖啡早前參與咗U Lifestyle App舉辦嘅【社群送禮】活動,最近信箱就收到一張Pacific Coffee現金券25元,依家做緊病人最啱就係買返一杯乳酪增強腸道蠕動!1.脆脆曲奇朱古力希臘式乳酪$39(10/10)呢個希臘式乳酪都幾大杯,不過稍為有少少甜,入面有朱古力曲奇,仲有勁多一粒粒朱古力脆脆咬下,如果唔計甜度嘅話真係好好味,用咗現金券只係補返14蚊真係好鬼抵呀!😋😋😋1人總共價錢$39個人口味總評分:10/10@ulifestyleapp @ulifestylehk @pacificcoffee地址:薄扶林薄扶林道102號瑪麗醫院正座地下Please follow me🙆♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻♂️#太平洋咖啡 #pacificcoffee #瑪麗醫院 #瑪麗醫院好去處 #乳酪 #ulifestyle #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdes
1.脆脆曲奇朱古力希臘式乳酪$39(10/10)
1人總共價錢$39
個人口味總評分:10/10
地址:薄扶林薄扶林道102號瑪麗醫院正座地下
#太平洋咖啡 #pacificcoffee #瑪麗醫院 #瑪麗醫院好去處 #乳酪 #ulifestyle #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong