2024-10-08 168 瀏覽
之前去過位於灣仔分店,一直對佢哋完美還原希臘聖托里尼嘅特色念念不忘🥰 今次到訪中環嘅分店,再次享受一下仿如外國渡假一般嘅風情🤭 店內裝修每一處都充滿聖托里尼獨有嘅海洋風✅ 感覺好chill 好悠閒😚 大大小小嘅飾品點綴美觀又悅目,啱曬打卡影相❤️ 㨂咗一份午市套餐❣️ 內包前菜、主食、甜品同埋餐飲👍 非常豐富抵食😋 前菜㨂咗是日餐湯😋 每一口都充滿濃郁嘅椰菜花香味🥰 加上柔滑嘅忌廉作伴,飲落醇厚順滑,好正❤️ 主食㨂咗希臘地道菜Pita Gyro❤️ 肉串㨂咗最愛嘅牛牛😋 烤得焦香滿溢🤤 濃厚嘅牛味非常誘人😚 食落外焦內嫩,肉汁滿滿🫶 一旁嘅彼得包經用心熱烘👍 入口溫熱柔軟,沾上特調伴醬一齊食,別具滋味😙是日甜品係希臘乳酪芒果慕絲😍 入口酸香清新,軟滑細緻,唔會過甜過膩,作為餐後甜點好合適❤️飲品㨂咗經典嘅黑啡❤️ 足味濃厚,醇香出色🫶

飲品㨂咗經典嘅黑啡❤️ 足味濃厚,醇香出色🫶
午餐