2008-03-09
以前每個月都要點一次貨,次次都點到淩晨四五點先走得,四圍都收哂檔,想食個勁早的早餐也不可!!Flying Pan 的早餐實在太好,我地每次都叫個4X4X4,即係有四份蛋,四份包,四份腸,四份伴碟,四份飲品,好大好開心!!仲要加個French Toast,嘩!我從來未食過咁好味的西多士,佢同樓下茶餐廳的好唔同,佢係薄既,軟既,加埋佢dmaple syrup或者blueberry syrup係簡直全世界最好味的French Toast!!還試過佢既Benedit,好得,芝士同埋蛋係塊包上面竟然可以咁出色,係我勁睏的時候可以令我睜大眼!!!雖然價錢係貴左少少,但咁夜都無邊度可以舒服坐底,都值既~p.s.喜歡灣仔這間多於中環那間,因為中環那間晚上較多外國人飲酒,比灣仔嘈吵.
雖然價錢係貴左少少,但咁夜都無邊度可以舒服坐底,都值既~