2018-07-12 468 瀏覽
預早就打電話黎BOOK定枱先, 因為次次經過都見好多人, 今次因為帶埋小朋友去PLAY ROOM玩, 所以晚餐就喺度食埋啦~石門真係好, 除左小朋友啱之餘, 大人又有餐好食, 質素越來越高我哋一行三人, 叫左個牛扒, 臚魚, 同埋小朋友最開心的迷你漢堡薯條餐, 唔知係咪小朋友玩完特別肚餓, 定係真係好吸引呢, 好快就清左碟, 而我呢個牛魔皇, 梗係叫個牛扒啦, 唔記得係咩牛, 但超好味, 平時出去食嗰D會有漬, 但呢個好滑口, 又好有牛味, 試過自己買件靚牛番去整都整唔到, 呢D錢真係要比跟住爸爸就食魚, 叫左個臚魚, 都係好好味, 唔知係邊個部份黎呢? 好滑架~~ 又冇骨, 啖啖肉, 最啱我老公(懶鬼)

小朋友的開心薯條餐
臚魚