2016-09-18 60 瀏覽
有單據:親愛的成日話我唔帶佢去食靚靚下午茶,好啦,今日星期六就同佢去左呢間,上環馬會附近唔難搵。《芒果西瓜冰 》- 上層芒果肉,下層西瓜冰。甜酸mix埋既開胃。《藍蝶花青檸特飲》- 親愛的好鍾意紫色,又酸酸地,岩女仔飲。門口同cafe入面都有花既擺設,女仔見到真係開心死。而我係店內唯一既男士。。大部分都係女生,影相係靚既。tea set叫《夏日夢之田園下午茶 $468/2人》未計加一。首先食《忘不了 青檸雪葩》因為會溶,酸酸甜甜好醒胃。之後食《香蕉花生醬朱古力棉花糖》- 用餅乾划起醬同棉花糖食,我好鍾意食花生醬所以我連佢個份都食埋。《挪威煙三文魚忌廉芝士青瓜牛角包》、《意大利巴馬火腿配青瓜串》- 不過不失。《香濃芝士通心粉角配他他醬》- 用通心加芝士炸成角,有他他醬附隨。《大蝦配泰式醬》- 蝦爽口,有泰式醬附隨。《芒果藍梅忌廉甜撻》唔會甜膩、《士多啤梨布丁》- 士多啤梨醬比較酸,布丁就有牛奶味,兩者加埋中和返醬既酸味。《朱古力忌廉香蕉杯》- 香蕉片配朱古力醬 ,肥仔(我)至愛。《7色繽紛水果杯》- 全部生果,親愛的食晒。
有單據:

首先食《忘不了 青檸雪葩》因為會溶,酸酸甜甜好醒胃。

《大蝦配泰式醬》- 蝦爽口,有泰式醬附隨。

《7色繽紛水果杯》- 全部生果,親愛的食晒。