2008-09-02
好耐都無同阿b吃壽司喇~ bb 話今晚要食"峰" ~ 我當然應承啦!!! (因為我都鍾意嘛^^)知道呢間嘢成日都排長龍~所以6:45就到咗...(真的無人呀)第一輪点咗:帶子卷" "蟹柳棒壽司" "三文魚壽司" "海鰻壽司"帶子卷~ 好好味, 底部係卷物~ good ar蟹柳棒壽司~ 只得佢一間好味~ 無人可取代架~ good ar三文魚壽司~ 我最鍾意瘦架~ 啱晒我 ^^ 海鰻壽司~ 完全唔掂呀~ 凍冰冰!!! 好難吃呀 第二輪叫咗"吉列蝦手卷" "蟹柳棒壽司(encoure 2 碟)" "蟹柳軍艦" "峰蝦壽司" "吉列蝦手卷~ 係bb吃架~ (佢次次都吃既~應該好好味) 蟹柳棒壽司(encoure)~ 實在太好味嘞...再食呀~蟹柳軍艦~ 紫菜好脆~ 好味道~ 峰蝦壽司~ 好鮮味丫~ 蝦身好爽~ good good good ^^第三輪: 叫咗 "沙侓" , "帶子卷" (又encore丫) "辣文三文魚軍艦"沙侓~ 其實$12蚊真係唔抵丫~ 但勝在個醬好味丫~ 阿b將它食晒丫@@辣文三文魚軍艦~ 無意思中發現架~ 因為之前係"三上"食過好味~ 想再食 但揾不到~ 現在可以食番喇
帶子卷~ 好好味, 底部係卷物~ good ar
三文魚壽司~ 我最鍾意瘦架~ 啱晒我 ^^
海鰻壽司~ 完全唔掂呀~ 凍冰冰!!! 好難吃呀
吉列蝦手卷~ 係bb吃架~ (佢次次都吃既~應該好好味)
蟹柳棒壽司(encoure)~ 實在太好味嘞...再食呀~
蟹柳軍艦~ 紫菜好脆~ 好味道~
辣文三文魚軍艦~ 無意思中發現架~ 因為之前係"三上"食過好味~ 想再食 但揾不到~ 現在可以食番喇~
(好好味~夠辣又食到三文魚鮮味呀) good (下次一定再食呀~)
二個人吃咗十二碟~ 好飽呀~
盛惠$200