2017-05-07 1019 瀏覽
必試、必試、必試重要的要講三次,以前成日都會幫襯,之後隔左一段時間無去食,今日屋企人再提起依間潮州野,初時完全諗唔起係邊間,以為係間新餐廳,點知越行得近就記起依間鋪頭啦😋成日同屋企人講'去寶城隔離果間食啦',以前唔會留意個名,只係會咁樣叫,但反而今次就特別留意鋪名,可能因為想寫個食評,就更加留意鋪名,等多d人識下小店入到去,個姨姨已經認得出我地啦,仲問做咩咁耐唔黎喔,依d就係連鎖店、快餐店無ge人情味掛🤔跟住,我地就叫左三樣野食必叫亦係我最愛-蠔仔肉碎煎蛋、跟住就睇晚餐牌叫左個西蘭花鮮菇小元貝同豉汁蒸黑倉食得出每碟菜式都係廚師用心整因為食得出係新鮮有鑊氣,唔係人地預先整好左俾你,成日覺得想食好野,就需要耐心等候其實,依間鋪頭食過不下十次啦,有好多不同款式,打邊爐、小菜、小食、豆花甜品最常食都係小菜,因為真係煮得出色,每次晚飯時間都係坐無虛席所以絕對推介你地一試
必試、必試、必試

跟住,我地就叫左三樣野食
食得出每碟菜式都係廚師用心整

最常食都係小菜,因為真係煮得出色,每次晚飯時間都係坐無虛席
所以絕對推介你地一試
足料例湯