2023-10-27
26/10/2023 星期四 晚上7時30分見再新開,加上笑笑有二十八個,內心就諗應該唔會伏得去邊啦,點知就真係大咗大伏。去到餐廳大概只有2成客人,入到去仲要有陣唔知咩怪味,臭臭地😱🤮🤢。餐廳職員完全無迎接過客人😰,由得客人自己埋座。Menu都要客人自己係其他枱都拎😡,職員更坐咗喺度。價錢叫咗個全日特餐乙48蚊 跟凍奶茶 加3蚊 同 乾炒牛河 57 跟凍檸茶 要加9蚊,價錢同太興差唔多,但食物質素真係差好多,份量亦較一般餐廳少。乾炒牛河除咗夠熱之後喺完全唔夠味,仲有啲中間既係白色(炒嘅時候上唔到色),牛肉得4小塊。 全日特餐乙 - 叉燒意粉配火腿奄列+牛油多士多士夠脆但叉燒喺無叉燒味,意粉係白灼意粉,湯又少,會見到啲意粉浮出哂個湯乾咗。總而之唔係好明白點解仲未有一個差評去警剔世人。 咁就由我做第一個比差評嘅人啦!食到人都勁唔開心,肥咗但係唔好食,唔知要做番幾多運動先減到。
見再新開,加上笑笑有二十八個,
內心就諗應該唔會伏得去邊啦,
點知就真係大咗大伏。
餐廳職員完全無迎接過客人😰,由得客人自己埋座。
Menu都要客人自己係其他枱都拎😡,職員更坐咗喺度。
價錢
叫咗個全日特餐乙48蚊 跟凍奶茶 加3蚊