餐廳: 陶源酒家
資訊:

餐廳: 陶源酒家
資訊:

2023-10-20 1179 瀏覽
見到klook有120mins任食大閘蟹又有片皮鴨食咁啱男朋友2樣都想食就同佢黎試下🙂網上買劵平過walk-in話就話分2個時段,一係6點一係7點9好彩打去book位果時多口問一問可以隨時去都得 入座起計時👍咁就唔怕趕唔到6點要餓到7點9先食得😂最後7點到🤭🤭🤭大閘蟹係細細隻,全部都係乸😥男朋友話佢平時剩係食公😂不過任食黎講都係唔錯 都算多膏😅同埋冇死蟹食完見到隔離枱反映有死蟹部長都即時處理👍最後2個人食咗30隻😂😂😂回到本啦🤭 但下次未必會再食😂如果大隻d 有公揀 會吸引d😁見到呢度大部份食評都話服務態度差🤢好驚出去食飯仲要受氣😶‍🌫️點知去度見到d員工個個都好熱心😅人未到齊又叫我照坐住先落單先開始計時🥰又主動留隻大碟比我地裝殼收碟又收得密見我地冇出去拎野食 又提出面d野食任拎😂又主動派濕紙巾最尾仲同我地講食得唔算多🤣上次有對情侶食9x隻🤣我地30隻就投哂降啦😅😅😅
見到klook有120mins任食大閘蟹又有片皮鴨食
咁啱男朋友2樣都想食就同佢黎試下🙂
網上買劵平過walk-in
話就話分2個時段,一係6點一係7點9
好彩打去book位果時多口問一問
可以隨時去都得 入座起計時👍
咁就唔怕趕唔到6點要餓到7點9先食得😂
最後7點到🤭🤭🤭

大閘蟹係細細隻,全部都係乸😥
男朋友話佢平時剩係食公😂
不過任食黎講都係唔錯 都算多膏😅