2020-05-28 1361 瀏覽
自從疫情之後,都無坐低食過lunch,再加上同事work from home,我地今日再遇一定要傾個夠,所以揀左呢間餐廳。佢有個沙律吧任你自己去拎,仲有個湯添,今日係蕃茄甘荀湯,幾好味,好濃嘅蕃茄味,而本身唔太鍾意甘荀嘅我飲落都接受到!美國安格斯西冷拼紐倫保腸薯菜上左菜嘅一刻,我心諗明明叫七成,點解比三成我?但一試左第一啖又覺得好味,一啲都無血淋淋,仲好嫰滑,又唔un,一般係塊扒靚先至做到呢個效果。薯條都好好味,似係新鮮炸,唔係炸定。仲有紐倫保腸,都好好味,唔知係咩腸,但係好惹味 唔辣嘅!放心!下次我要試佢個煎豬扒,同事叫咗,佢比左少少我試,我覺得好好味,不過有少少鞋,但佢肥膏位唔油膩,食咗少少好香!😋
沙律吧

美國安格斯西冷拼紐倫保腸配薯菜