2011-05-10
聽就聽得多,今次都係第1次黎。自助晚餐,$198, 對比出面其他自助晚餐, 呢到真係平哦。因為返工關係, 未能準時6點半入坐。我地入坐時已經7點半啦, 個刻已經超多人, d 位好迫, 仲好嘈tim, 感覺去左food court食野咁。出去拎野食都好多人, 要同人迫既, 唔鍾意呀!野食方面, 都多款既, 但d 質素普通。壽司/刺身得三文魚, 吞拿魚, 鮪魚, 但個樣唔新鮮既。冷盤有沙律, 田螺, 青口, ok既。湯麵, 有幾款麵俾你揀, 但料只得芝士丸同魚腐俾你揀, 佢話其他無晒啦哦, 7點幾已經無晒, 會唔會早左d呢。意大利粉, 見人地d墨魚汁麵好似好味咁, 點知出到去又話無晒, 得返螺絲粉同天使麵,有白汁同蕃茄汁俾你揀, 我揀左蕃茄汁螺絲粉, 個樣炒得ok,但食落d 汁好酸, 失敗。熱盤,完全唔吸引, 咖哩牛/豬, 照燒雞, 炒雜菜, 炒麵/飯..甜品, 木康布甸/tiramisu最好食, 其他俾人整到爛晒, 好核突.個到既窩夫同班戟最好味, 配雪糕就最正啦, 不過雪糕得芒果/士多啤梨/朱力味。飲品: 檸茶/檸水/ 咖啡飲你沖。總括: 得個平字。
因為返工關係, 未能準時6點半入坐。
出去拎野食都好多人, 要同人迫既, 唔鍾意呀!
野食方面, 都多款既, 但d 質素普通。
壽司/刺身得三文魚, 吞拿魚, 鮪魚, 但個樣唔新鮮既。
冷盤有沙律, 田螺, 青口, ok既。
但食落d 汁好酸, 失敗。
飲品: 檸茶/檸水/ 咖啡飲你沖。
總括: 得個平字。