2020-03-23 363 瀏覽
🌟炸豆腐魯肉飯🌟 $51 (包台式野飲)___________________________第一次係佢地裝修完返黎食晚飯水準依然呀🙃黎度ge魯肉都係我食過最香最開胃因為佢唔會好似出面ge肉燥咁乾切到咁細粒 有埋魯肉汁送粒粒分明ge珍珠米真係一啖魯肉一啖飯 魯蛋入味再配上新鮮炸起 熱辣辣ge炸豆腐 配上另上ge特製甜豉油份量又大 性價比 依然一流💯無論價錢定質素都比出面大間ge台灣食店有得fight ga~ 食物評分: 9/10____________________________環境乾淨 座位寬闊度還可以 環境: 7/10服務員同老闆娘都好有禮貌 有需要加蒜都好樂意加俾你😝服務: 9/10______________________________餐廳🍴: 茶點地址🎯: 大埔安慈路1號海寶花園7B地下附近地鐵站🚇: 大埔地鐵站 地區⛳️: #igfoodtaste大埔 #igfoodtaste東鐵線餐廳類別🍴: #igfoodtaste台灣菜人均消費 💸: $50-80價錢類別💲: #igfoodtaste低價營業時間⏰: 星期一至日 11:00-23:00
🌟炸豆腐魯肉飯🌟 $51 (包台式野飲)
___________________________
第一次係佢地裝修完返黎食晚飯