2022-05-07 764 瀏覽
[將軍澳美食推介🍽 ] running 燒🏃🏻🥩🍖相信大家都好耐冇出街食韓燒,我地今次推介一間韓式燒肉放題🥩佢個名幾得意叫’running燒’🏃🏻‍♂️味道算係還可以,係將軍澳尼講,我地覺得算係區內最好既頭幾間👍🏼另外,佢地既店員服務非常好,好細心😋#冬甩仔女_將軍澳#冬甩仔女_放題系列#冬甩仔女_牛魔王#冬甩仔女_韓國野🍩冬甩仔女👦🏻👧🏻🍩食評👅👦🏻👧🏻午市無限時任食放題($188/位)(6.7/10) 食物種類好多,多款肉類、海鮮、韓式熟食、甜品、配菜😋肉類(6.7/10)味道都吾錯,比想像中好味,一般韓燒店都會醃得好重味同雪藏味重。但佢地解凍同醃製方面都做得吾錯👍🏼所以睇得出就算係放題都吾會求其。😍🤩我地個人推薦可以試牛柳粒、牛五花肉、牛利、雪花牛仔肉、豬大腸😆個人覺得好好食,加埋生菜食解油膩😆😆海鮮(6.9/10)方面佢雖然吾係活海鮮,但佢既種類都算多,有帶子、大蝦🍤扇貝、芝士生蠔、藍青口、龍利魚片🐟個人覺得呢個價錢算吾錯,正常岀面食海鮮要再加價或升級套餐🤭自助區,配菜種類都多,有菇類、丸類、番薯、粟米等等,燒落蔬菜都幾鮮甜👻仲有泡芙都好好食,佢仲有個糖果區👻岩曬小朋友、同中意食
[將軍澳美食推介🍽 ] running 燒🏃🏻🥩🍖

#冬甩仔女_將軍澳
#冬甩仔女_放題系列
#冬甩仔女_牛魔王
#冬甩仔女_韓國野

🍩冬甩仔女👦🏻👧🏻🍩食評👅
👦🏻👧🏻午市無限時任食放題($188/位)(6.7/10)

食物種類好多,多款肉類、海鮮、韓式熟食、甜品、配菜😋

自助區,配菜種類都多,有菇類、丸類、番薯、粟米等等,燒落蔬菜都幾鮮甜👻仲有泡芙都好好食,佢仲有個糖果區👻岩曬小朋友、同中意食糖既你😬😬

醬汁可以選擇既種類都非常多,有韓式大醬、韓式辣醬、甜酸烤肉醬、烤肉汁等。而我哋就揀左甜酸烤肉醬、燒肉汁、辣醬、蒜蓉,個人覺得都幾惹味🥰

最後,甜品、熟食、飲品種類都幾多😆有果汁機、紙包飲品、韓版飲品(仲有冬甩女最愛嘅忌廉溝鮮奶😍等等)

♨️ 11月30日開始,凡星期一至星期五(假期除外)惠顧午市韓燒放題 即享不限時優惠任食,將軍澳店午市開放時間為:12:00-15:00

🍩冬甩小資訊🍩
1️⃣手機QR-code落單,小心落單嘅時候佢計件數😆eg:2件牛利, 淨係黎2件🤣
2️⃣有’running 貓’🐱,可以放碟上去收餐。
3️⃣設加一✔️
4️⃣分店有機會價錢唔同👻
5️⃣將軍澳店晚市,送A5鹿兒島和牛🤭(留意FB)
6️⃣其他時段留意番佢地ig/fb/open rice

💲抵食:6.7/10