2023-04-05 625 瀏覽
呢一間開咗冇耐餐廳係我中學附近🤣難得朋友約食飯 就去試吓呢間超高CP值的親民歐陸餐廳 @route83_fanling 🙌🏻 餐廳人氣邪惡招牌打卡菜式有熔岩芝士醬漢堡🍔呢度嘅食物份量足夠 價錢合理 味道高質 如果經過粉嶺不妨一試!▫️美式燒豬仔骨配炸薯條一上枱冇諗過咁大份🤣豬仔骨勁軟淋 一切開啖啖肉 仲滿佈燒汁 食落好惹味 再配埋粗身嘅香脆薯條🍟價錢好合理 推薦呢款🥰🔥▫️軟殼蟹蝦頭醬忌廉意粉+$28晚餐餐湯飲品高度推薦!我會為咗佢而再過嚟😂炸過嘅啖啖原隻軟殼蟹再配上蝦頭醬忌廉汁 成個味道好夾 意粉好掛汁 唔會好乾 每一啖都食到蝦頭忌廉汁既味道 好想encore 食到尾都唔會乾 如果個多士脆啲就完美啦!當日嘅餐湯係甘筍湯 口感濃郁 仲有粒粒嘅甘筍蓉 飽肚暖胃🔥▫️秘制美國炸雞翼一份有五隻 炸到香脆可口 熱辣辣🔥▫️芝士蛋糕焦糖朱古力食到最後雖然好飽 但係加$28可以要甜品🥰我哋就叫咗個芝士蛋糕share 估唔到咁大件 食落唔會好溜 香甜嘅朱古力 再配上鬆軟嘅蛋糕 好滿足🥰

▫️美式燒豬仔骨配炸薯條

▫️軟殼蟹蝦頭醬忌廉意粉+$28晚餐餐湯飲品