2024-09-10
我好鍾意食啲麻辣嘅嘢,所以朋友介紹左一間食撈麵嘅一間餐廳,讓餐廳有好多唔同嘅材料揀、仲有糖水同埋小食,可以一次過滿足我唔同嘅願望😆大盛嘆撈呢個撈麵係有好多唔同餸,手撕雞、豬頸肉、牛柏葉、鹿茸菇、雲耳,朋友揀咗撈麵同埋唔辣嘅,佢啲汁好掛喺個面度,所以食落好夠味,同埋佢一啲都冇揸流攤,係好足料,一路食都覺得食極都食唔完咁😆真係好豐富同好開心!蟹嘆撈而我自己因為鍾意食辣,所以我就叫咗小麻辣,配咗涼皮。同樣地都係好掛汁,食每一啖都好夠味!佢嘅軟殼蟹、炸蟹柳係另上嘅,所以食落去仲係好脆口、同埋好香,上面仲有好多嘅花生、芫荽、青瓜絲,超級足料同埋撈埋一齊食,唔會覺得好油膩之餘仲要好香🤤佢除餐可以加錢有支裝嘅嘢飲,啲嘢飲都唔錯,另外我哋都加咗墨魚卷小食,佢哋嘅小食同樣都好出色👍🏻
大盛嘆撈
蟹嘆撈