餐廳: 意樂餐廳 (長發廣場)
資訊:

餐廳: 意樂餐廳 (長發廣場)
資訊:

2018-08-18 234 瀏覽
入左青衣搵朋友,記得以前一唔開心或者要傾計,就會搵間餐食野食好耐,當然細個去唔到starbucks喇,細個去大x樂,依家佢加價加到誇張又唔好食,自從呢間開左,我地多數有咩都係到傾,買左老地方每次黎都數都食意粉比較多,今次見到呢個墨魚汁ristto個名咁得意,就叫黎試試啦,唔知會唔會真係好似d人咁食到個咀污卒卒呢,咁咪變左髒髒飯😂飯一上場,蜆肉都有好多,鋪晒飯面,試啖髒髒飯,墨魚汁食落甜甜地幾得意,唔算太濃,比想像中好,同蜆肉搭埋都好match~另外,我發覺好難食到個咀好污糟的,髒髒飯呢個名唔成立,不過意樂餐廳真係好抵食,平民價錢,款式又多
每次黎都數都食意粉比較多,