2016-12-19 172 瀏覽
睇見$159 任食任飲2小時, 試業期間仲有免費升級刺身任食, 覺得可以一試遲D 過左試業期刺身任食,就要+$30夜晚7點幾, 好彩唔係好多人, 我地2個人都可以坐4人梳發卡位職員先俾張火鍋湯底紙俾我地揀, 湯底真係好多款, 揀左海鮮湯底等一陣, 上左個幾清既湯底黎, 係幾香, 不過無海鮮配料係入面原來海鮮係另上既, 海鮮應該係跟人數而俾後來發現大部份海鮮都係餐紙點到既, 覺得唔夠海鮮既話, 可以自己再點免費升級刺身任食, 當然要order 啦質素也可以, 無乜雪味, 但八爪魚刺身比較咸但要讚三文魚紋理算多, 亦係厚切, 幾肥美虎蝦刺身仲幾大隻, 係日式放題中算幾少見, 反而呢到有得任食飲品種類超多亦可自制醬料, 沙嗲醬超濃涮涮鍋方面, 叫做御前牛盛日式涮涮鍋, 聽落去似有好多種牛肉, 但實際只有3隻牛肉, 美國進牛肉片, 加拿大牛肩胛肉片, 薄切牛舌, 希望會有多D 種類啦牛舌好爽口, 因為係超薄切, 所以好快熟, 如果放煮得太耐會變UN唔計肉類, 其他配料就好多, 大部份丸類可以去自助BAR 枱拎芝士丸, 長洲大魚蛋幾有特色芝士丸, 塞滿芝士, 芝士味濃長洲大魚蛋, 就幾爽口彈牙有

遲D 過左試業期刺身任食,就要+$30

原來海鮮係另上既, 海鮮應該係跟人數而俾

免費升級刺身任食, 當然要order 啦
質素也可以, 無乜雪味, 但八爪魚刺身比較咸

但要讚三文魚紋理算多, 亦係厚切, 幾肥美

飲品種類超多
亦可自制醬料, 沙嗲醬超濃

芝士丸, 長洲大魚蛋幾有特色
芝士丸, 塞滿芝士, 芝士味濃
長洲大魚蛋, 就幾爽口彈牙

有D 失望, 係無普通牛丸得黑叔牛丸

甜品係維記雪米糍, 俾我發現到3種味

有另一種甜品係朱古力餅, 不過太飽了, 食唔落了