2009-08-29
是日請媽媽食慶生午餐,星期六LUNCH TIME時間都冇FULL HOUSE WOR~幾年前來過,擺設,間格都冇咩大改動,點了兩個SET LUNCH~我的是TOKYO KOMACHI BENTO,媽媽點了是US KARUBI KAMAMESHI SET~。我既係8小點既SET,仲有烏東,天婦羅,甜品,餐飲。8小點有魚生(1隻蝦,兩片三文魚腩,蟹子魷魚)三文魚春卷,豆腐沙律,茄子漬物,牛油果小卷,牛肉卷,章魚小丸子,炸雞茄子,樣樣都幾好味,不過我最鐘意既係三文魚魚腩,夠凍,D脂肪又香,媽媽的是US KARUBI KAMAMESHI SET,個牛肉飯真係好香,不過唯一係我地食得太慢,焗得太耐,牛肉過左少少火,不過都係好JUICY既~甜品是抹茶雪糕,細心既PRESENTATION,個碟係雪過既,所以冇熔得咁快‧不足之處1. 媽媽既餐飲點了奶茶,奶多過茶,飲完頂住頂住。2. D侍應唔大動作D叫佢都唔理你。OVERALL黎講,咁既價錢,有咁既質數都算係咁啦~
幾年前來過,擺設,間格都冇咩大改動,
點了兩個SET LUNCH~
我既係8小點既SET,仲有烏東,天婦羅,甜品,餐飲。
不足之處
1. 媽媽既餐飲點了奶茶,奶多過茶,飲完頂住頂住。
2. D侍應唔大動作D叫佢都唔理你。
OVERALL黎講,咁既價錢,有咁既質數都算係咁啦~