2022-04-04
望沙灘海景素食餐廳🤍🏝CP值高高高✨中午時間去就偏曬同熱~☀️但坐返喺有瓦遮頭既地方就會feel到微風*(Ü*)*超級有渡假feel👒—————————————————————✨Ordered: • Make Your Own Pizza🍕 ($138) <5/5>(Tomato & Cheese Base / Tofu Feta / Spinach / Mushroom)以為佢係小批~點知係8塊既大批啊~๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘仲要仲要勁足料嚕~😻勁多cheeseeeee!同埋極推Tofu Feta**‼️食落好似有啲奶香既味道~主要係用豆腐整既vegan cheese !!(๑º ロ º๑)!!但完全係昇華左成個pizza既味道🫶🏻 • Sweet Potato Fries🍠🍟 ($68) <3/5>Ummm味道不過不失!但最驚喜到我既係真係 超 大 份 啊~~~~😱 • Grapefruit Blast🍹 ($55) <5/5>係唔會加糖既西柚&橙汁&青檸&檸檬既mix and match味道勁fresh係用真材實料整架~٩(ˊᗜˋ*)و♪唔稀又唔
CP值高高高✨
中午時間去就偏曬同熱~☀️
但坐返喺有瓦遮頭既地方就會feel到微風*(Ü*)*
超級有渡假feel👒
—————————————————————
✨Ordered:
以為佢係小批~點知係8塊既大批啊~๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘
仲要仲要勁足料嚕~😻勁多cheeseeeee!
同埋極推Tofu Feta**‼️
食落好似有啲奶香既味道~
但完全係昇華左成個pizza既味道🫶🏻
Ummm味道不過不失!
但最驚喜到我既係真係 超 大 份 啊~~~~😱
味道勁fresh係用真材實料整架~٩(ˊᗜˋ*)و♪
唔稀又唔甜❤︎⸝⸝⸝岩岩好🫶🏻
Instagram| @foodinframe.hk